Banda de Tambors i Bombos

La banda naix a l'any 1.999 de la mà de la junta de la confraria, amb la funció d'acompanyar a la confraria en els seus trasllats i processons, així com en els actes que proposi la junta de la confraria.

L'any 2.003 la banda donà un gir en la seva forma de tocar i es compren els primers bombos de 80 cm i tambors encordats, i així començar a compondre les primeres tamborades i tocs reflectint-se en els tocs del baix Aragó i de la zona d'Hellín.

A l'any següent la banda comença a participar en tamborades de la zona, per conèixer tocs nous i així d'aquesta manera evolucionar en la nostra forma de tocar, i conèixer a altres bandes arribant a germanar-se amb algunes i d'aquesta forma participar en els seus actes i processons.

En l'actualitat la banda està treballant en la formació d'una banda de xiquets i en la creació d'una xicoteta escola perquè els components puguen millorar en la seva forma personal de tocar i millorar com a grup.

En l'actualitat el coordinador de la banda és Juan Quadres Vivó i l'encarregat de la direcció musical és Edgar Martorell Almela.


Si eres confrare i vols entrar a formar part de la teua Banda de tambors, pots posar-te en contacte amb nosaltres de les següents maneres:ANIMA'T NO T'HO PENSES....Galeria fotogràfica de la Banda

Escut banda

Últimes notícies

Processó Dijous Sant

15 d'abril de 2014